Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30

Bedrijfsfinanciering

In je onderneming spelen een paar aspecten een grote rol. Één van die aspecten aspecten is de financiering. De financiering is namelijk een van de doorslaggevende factoren of een bedrijf in een positieve situatie zit en kan groeien, of juist in een negatieve situatie waardoor de organisatie krimpt. Om je onderneming te kunnen financieren, zijn verschillende vormen mogelijk.

Waarop berust je keuze?

Als je wilt beslissen welke bedrijfsfinanciering je nodig hebt, dan moet je eerst een aantal vragen aan jezelf stellen. Wat is het doel van het benodigde bedrag? Verwacht je dat het haalbaar is om je bedrijf te continueren als je een bepaald bedrag hebt om te investeren? Daarnaast moet je rekening houden met het feit dat een starter moeilijker aan een lening komt dan een bedrijf dat zijn bestaansrecht al heeft bewezen. Door deze financiële moeilijke tijden geeft een bank minder snel geld aan ondernemingen waar risico's aan verbonden zijn. Vind je het lastig om de bank te laten zien wat je bedrijfsplan daadwerkelijk een meerwaarde voor de maatschappij is? HypothekenUnie helpt je niet alleen met de bedrijfsfinanciering, maar ook met je ondernemingsplan.

Diverse manieren om aan bedrijfsfinanciering te komen

Er bestaan verschillende manieren om aan bedrijfsfinanciering te komen. Zo is het mogelijk om een krediet aan te vragen bij de bank. Daarnaast is het mogelijk om je bedrijf te financieren door middel van crowdfunding. Bij deze vorm zoek je investeerders op het internet die geld in je bedrijf willen steken. Deze financiering verloopt dus zonder de tussenkomst van een bank. De voorwaarden worden tussen de partijen zelf bepaald, waardoor het voor beide partijen voordelen kan opleveren. Een andere manier om je bedrijf te financieren is op basis van aandelen. Zodra je gebruik wilt maken van deze vorm moet je de aandelen van van je onderneming laten verkopen door investeerders, die dan meeprofiteren van de winst van de onderneming. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij één van onze adviseurs.

Maak meteen een gratis afspraak, bij jou op locatie >>.

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente?

Laagste rente
3.71%

Grootste aanbod financiers Onafhankelijk aanbod Altijd een gratis oriëntatiegesprek Persoonlijk advies Incl. hypotheek afsluiten & nazorg

Meer informatie?
Pascal Vrijenhoek Financieel adviseur Bel mij terug webcare@hypotheken-unie.nl 085-8768993 Direct afspraak maken

Klanten geven ons gemiddeld

( 5 / 5 )

" Heel open, eerlijk en fijne communicatie. Ze geeft foed advies en luisterd goed naar de wensen. "

Miranda

Bekijk alle ervaringen

Wij vergelijken alle geldverstrekkers

Volledig onafhankelijk en transparant. Onze adviseurs houden de rentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek tegen de beste voorwaarden?

Vrijblijvend contact aanvragen
Obvion
Hypotrust


Kosteloos een hypotheekberekening ontvangen?

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn om een woning aan te kopen of jouw huidige hypotheekrente over te sluiten?

Stap 1
Stap 1

Vul het aanvraagformulier in & probeer je situatie via het adviesveld juist te omschrijven.

Stap 2
Stap 2

Een hypotheekadviseur neemt contact met je op.

Stap 3
Stap 3

In een kort telefonisch overleg worden de mogelijkheden in beeld gebracht waarna ook eventueel een gratis oriëntatiegesprek ingepland kan worden.

Stap 4
Stap 4

Je ontvangt een vrijblijvend aanbod en een vergelijking van alle hypotheekaanbieders binnen Nederland.

Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken wij álle hypotheekaanbieders

Uit honderden hypotheken selecteren we samen met jou de aanbieder die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vervolgens regelen wij alles rondom het afsluiten van je hypotheek. Kortom: we ontzorgen je compleet in dit proces.

Hypotheken vergelijken loont
Bron: Consumentenbond
  • Korte lijnen: korte doorlooptijd
  • Maatwerk: niet enkel op basis van je huidige situatie maar ook gericht op de toekomst
  • Laagdrempelig: contact via telefoon, livechat, mail & WhatsApp
  • Efficiënt maar effectief: grote slagingskans

Begin hier je aanvraag

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.