Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Weert:
persoonlijk advies & maatwerk hypotheek
Gratis gesprek aanvragen

Financieel adviseur Pascal Vrijenhoek

Financiële vraagstukken zijn vaak ingewikkeld en een verkeerde beslissing op dit gebied kan veel geld kosten. Daarom ga ik altijd voor de juiste beslissing wat juist veel geld kan opleveren.

Het maakt niet uit of je een ondernemer, particulier, doorstromer of oversluiter bent; ik luister graag naar je verhaal en geef je eerlijk advies over hypotheken, pensioenen, verzekeringen en zakelijke financieringen. Ik luister naar je wensen en kijk naar de mogelijkheden die er voor jou zijn. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst.

Wat kun je van mij verwachten?

Complexe financiële vraagstukken dienen zorgvuldig behandeld te worden. Beschik je zelf niet over alle informatie of expertise om een optimale keuze te kunnen maken, dan is het verstandig om mij als financieel adviseur in te schakelen. Van mijn klanten krijg ik vaak te horen dat ik gedreven ben door passie voor mijn vak, dat ik duidelijkheid bied en voldoende tijd neem voor een gesprek. Ik voorkom dat je kansen of risico's over het hoofd ziet en geef je een eerlijk, passend en volledig onafhankelijk advies.

Waar kan ik jou als financieel adviseur mee helpen?

Als onafhankelijk hypotheekadviseur bij HypothekenUnie sta ik klaar voor alle vragen omtrent hypotheken of andere persoonlijke financiën. Tevens ondersteun ik ondernemers bij al hun zakelijke financiële vragen. Je kunt bij mij terecht voor:

  • Financieringsvraagstukken
  • Zakelijke financieringen
  • Particulier hypotheekadvies
  • Commercieel vastgoed.

Tijdens een eerste gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek kunnen we met elkaar kennismaken en kan ik uitleggen wat ik voor jou kan betekenen. Deze kennismaking kan zowel bij mij op kantoor alsook bij jou op locatie plaatsvinden. Ik luister graag naar jouw wensen en situatie. Een advies is voor mij pas goed als jij begrijpt wat je afsluit & je hier ook volledig achterstaat.

Ik denk met je mee en geef je onafhankelijk financieel advies. Zo ben je verzekerd van het financiële product dat aansluit bij jouw situatie van nu én later.

Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Maasstraat 20
6001EC Weert Limburg

+31 (0)495 769 090
info@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Weert

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30


Neem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

StramproyRoermondSittardBudelSomerenNederweertIttervoortGrathemKelpenEllOspelHunselBeringeNeeritterMeijelPanningenMaarheeze en Soerendonk


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.